Om meg

Om Fotograf Tove Landberg

Fotograf Tove Landberg  holder til i Røyken. I mitt nye studio som jeg åpner 6. januar 2014 vil jeg ønske alle hjertelig velkommen.

Jeg fotograferer alt fra Bryllup der jeg elsker å fanger små og store øyeblikk, familiefotografering som viser følelser og glede. Portretter som får frem  personens trekk med lyset og skyggene som hjelpemiddel….små barns levende uttrykk er noe som er spesielt spennende. De aller minste er også noe for seg selv….de små underverkene kan blir til nydelig kunst å ha på veggen for all framtid eller også i et minneverdig album. Og konfirmasjonsdagen er selvfølgelig noe man har lyst til å forevige, da man står på vei inn i voksenverden og har store forventninger til dagen og hva fremtiden skal bringe. Pyntet til fest og med en fin bakgrunn kan det  bli flotte motiver som også kan brukes til takkekort eller bilde på veggen.

Ta en titt på siden min så ser du de forskjellige kategoriene jeg arbeider med. Det er også mulig å få kunst av sine fotografier med en spesiell etterbehandling eller en spesiell måte å fotografere på, det er bare fantasien som setter stopp…..Jag får stadig ny inspirasjon og ideer til nye bilder.. det er jo morsomt å skape noe nytt og personlig hver gang synes jeg.

Min kunstbakgrunn gjør at jeg hele tiden inspireres til å utvikle nye måter å uttrykke meg på innenfor fotografyrket. Det er sjelden jeg vil ta bilder jeg allerede har tatt men vil  hele tiden se nye muligheter for å skape personlige bilder.

Man kan kjøpe bilder jeg allerede har laget eller bestille privat fotografering. Er du i behov av en fotograf og er i nærheten av Asker så ta kontakt …jeg er alltid åpen for nye ting så bare spør om du har noe du lurer på…

Jeg kan også tilby gavekort for de som ønsker å gi bort en unik gave som varer for livet.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale  om du ønsker:

 • BRYLLUPSFOTO
 • BARNEDÅP
 • KONFIRMASJON
 • NYFØDTBILDER
 • GRAVIDEBILDER
 • FAMILIEBILDER
 • SØSKENBILDER
 • VENNINNEBILDER
 • DYREBILDER
 • BUDOIRBILDER
 • KUNSTBILDER
 • PHOTOSHOOT
 • AKTBILDER
 • EGNE ØNSKEMÅL

 

Jeg er en kreativ fotograf som liker nye utfordringer så jeg ser frem til å høre hva din ønskefotografering kan være…..:)

 

Velkommen som ny kunde hos meg :)

 

MEG (1 av 1)

 

 

 

Hilsen

Kunst Fotograf Tove Landberg

Mail landberg.tove@gmail.com

 


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *